Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Cum sa sincronizezi Hotmail cu Outlook Express

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Tutorial Cum sa sincronizezi Hotmail cu Outlook Express la data de Mier Sept 22, 2010 2:55 am

DELETE

avatar
Banned
Banned
Microsoft Outlook ofera o varietate de facilitati ideale pentru a crea servicii de email. Softul ofera servicii precum calendarul online ferestre popup care anunta primirea unui email nou precum si facilitatea de a utiliza mai multe conturi de email intr-o singura aplicatie. Sincronizarea conturilor Hotmail nu este o facilitate standard si de aceea necesita cativa pasi aditionali dupa cum urmeaza:
1. In primul rand trebuie sa faceti unn upgrade de la un cont de MSN Hotmail la un cont Windows Live Hotmail, asta daca nu aveti deja un astfel de cont. Acest upgrade este necesar pentru ca sa existe o compatibilitate intre contul de Hotmail si cel de Outlook. Daca atunci cand va logati apare “Windows Live” in coltul din stanga al interfetei atunci inseamna ca aveti deja un cont Windows Live Hotmail. Daca nu aveti alegeti optiunea “upgrade to Windows Live” cand faceti prima logare. Daca intampinati probleme atunci puteti apela la serviciul de suport accesibil aici.
2. Daca aveti deschisa aplicatia Outlook atunci este necesar sa o inchideti, apoi descarcati Microsoft Office Outlook Connector de pe siteul Microsoft. Apasati “Open” cand sunteti intrebati daca sa salvati sau sa descarcati aplicatia, apoi apasati “Run”. Urmati instructiunile pana la capat pentru a completa instalarea.
3. Dupa incheierea instalarii lansati aplicatia Outlook. Veti fi rugati sa introduceti numele, adresa de email si parola. Introduceti datele contului de Hotmail si apasati “OK”. Acum puteti vedea si contul Windows Live Hotmail in aplicatia Outlook.

sursa: tutorialeweb.ro

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum