Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

O nouă soluţie completă GPS cu navigaţie 3D, Bluetooth şi emiţător FM!

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

DELETE


Banned
Banned
Prestigio îşi concentrează eforturile în a oferi dispozitive de navigaţie GPS unice , practice şi performante, iar ultimele două modele nu fac excepţie de la aceste reguli!


Prestigio ridică încă o dată standardele, prin lansarea modelelor GV4120BT şi GV5120BT, care asigură un pachet complet de navigaţie, persoanelor care îşi doresc o soluţie GPS. Noile modele au o grosime de doar 13mm, beneficiază de vizualizare 3D şi încorporează un emiţător FM şi modul Bluetooth pentru o apelare telefonică uşoară. Noile echipamente GPS de la Prestigio vor fi disponibile in Romania începând cu 27 aprilie, la un preţ competitiv, prin intermediul partenerilor noştri.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

GV4120BT şi GV5120BT au fost create pentru a vă uşura stilul de viaţă, prin simplitate şi accesibilitate. Mulţumită tehnologiei Bluetooth încorporată în aceste echipamente, puteţi efectua apeluri telefonice fără a fi nevoie să luaţi mâinile de pe volan. Kitul handsfree este compatibil cu toate telefoanele mobile echipate cu conectare Bluetooth .

Noile modele beneficiază de un emiţător FM, care foloseşte unde radio FM pentru a rula fişiere în format MP3 de pe dispozitivul GPS pe echipamentul radio al maşinii. GV4120BT şi GV5120BT pun la dispoziţie un soft de navigaţie cu hărţi detaliate şi grafică 3D uimitoare, pentru o orientare mai uşoară oriunde v-aţi afla: este uşor să recunoaşteţi clădiri şi peisaje cunoscute, în timp ce conduceţi. Aveţi acces la o serie de puncte de interes (POI) cum ar fi benzinării, hoteluri şi restaurante.

Aceste echipamente GPS sunt compacte, uşoare, foarte subţiri , cu o grosime de doar 13mm. Sunt printre cele mai subţiri echipamente de navigaţie de pe piaţă, şi pot fi transportate cu uşurinţă într-un buzunar sau o poşetă. Diferenţa dintre cele două modele Prestigio este dată de dimensiunile ecranelor: GV4120BT are un ecran de 4.3", în timp ce GV5120BT are un ecran de 5". Aceste ecrane vă vor îmbunătăţi experienţa de navigare mulţumită unor culori vibrante, butoanelor mari, un text clar, iconiţe intuitive şi animaţii la schimbarea meniurilor.

Funcţiile echipamentelor GPS Prestigio:
- Tutorial inclus - GV4120BT şi GV5120BT sunt echipate cu un tutorial în format slide-show care explică, celor ce utilizează pentru prima dată un navigator GPS, toate funcţiile importante ale echipamentului.
- Tastatura inteligentă, care facilitează introducerea numelor de străzi şi oraşe prin oferirea celor mai probabile opţiuni, bazate pe destinaţiile folosite anterior şi dimensiunea populaţiei din oraşele respective.
- Calcularea complexă a rutelor - GV4120BT şi GV5120BT stabilesc rutele într-un timp redus, cu variante scurte şi economice, fiind uşor de urmărit, prin includerea unor manevre simple şi utilizarea, pe cât posibil, a bulevardelor mari.
- Istoric inteligent care urmăreşte comportamentul utilizatorului oferind o listă preferată de destinaţii, bazată pe poziţia curentă prin GPS şi rutele precedente.
- Urgenţă - Funcţia "Unde mă aflu?" ajută utilizatorii aflaţi într-o situaţie delicată: funcţia afişează poziţia curentă GPS şi vine în ajutorul utilizatorului cu asistenţă cum ar fi secţii de poliţie, ambulanţă, service auto etc.
- Suportul audio prin voce este disponibil în 43 de limbi, astfel încât, ca sa fiţi atent la drum, vă puteţi ghida după instrucţiuni în timp ce conduceţi.
sursa chip.ro

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum